DISCLAIMER

Op deze site vindt u informatie over en van de Commissie Omgevingskwaliteit Utrecht van de gemeente Utrecht. Deze website wordt zorgvuldig gemaakt. Maar het zou kunnen voorkomen dat daarbij een fout wordt gemaakt. Wij vragen daarvoor uw begrip. In zo'n geval stellen wij uw reactie op prijs, dat geeft ons gelegenheid de fout te herstellen. U kunt hiervoor gebruik maken van de "Contact" link die onder elke pagina staat. Ook voor algemene vragen kunt u terecht op de contactpagina.

We willen via deze website zo volledig mogelijke informatie bieden. Daarom bevat deze website ook verwijzingen en hyperlinks naar andere websites. De verantwoordelijkheid voor die websites ligt bij de makers daarvan. De informatie op deze website mag door iedereen gebruikt en vrij verspreid worden, maar niet voor commerciƫle doeleinden.

TOEGANKELIJKHEID

Het Bureau Commissie Omgevingskwaliteit Utrecht werkt er aan om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hiervoor volgen we de toegankelijkheidseisen van de overheid. Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe versie van de 'toegankelijkheidsverklaring'.

TOEGANKELIJKHEIDSVERKLARING

Deze toegankelijkheidsverklaring is beschikbaar. Een nieuwe versie wordt opgesteld in november 2020. Het Bureau Commissie Omgevingskwaliteit Utrecht wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de overheidsstandaard toegankelijkheid WCAG2.1 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Deze verklaring geldt voor de website: www.welstandutrecht.nl